dilluns, 13 d’abril del 2015

ENS INFORMATITZEM!

Els nens i nenes de Cicle Inicial estem endinsats en el món dels ordinadors. La veritat és que hem après moltes coses ja.

Primer de tot que tenim un encarregat TAC que fa les fotos arreu on anem. Després entre tots les descarreguem a l'aula i les classifiquem en carpetes.

Treballem també a l'aula dels ordinadors i de moment, ja estem familiaritzats amb el vocabulari, ja sabem què és el monitor, la torre, el ratolí, l'escriptori, les pestanyes, finestres... i minimixem i maximitzem i guardem les feines a la nostra pròpia carpeta!

Els alumnes de 1r hem estat treballant els bits en català i castellà i ara hem confeccionat una llista amb el Word. Hem escrit el títol li hem canviat la lletra, la mida, el color... i després a sota hem fet una llista d'aliments que podem trobar a l'hort.



Els alumnes de 2n també hem treballat els bits amb el Power Point. Hem inserit les fotografies on correspon i hem canviat el color del fons.
Després hem creat un document de Word i hem inserit una graella amb tres columnes i hi hem escrit aliments de l'hort en català, castellà i anglès. 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada